OBRAZNA NEGA

Popolno telo se nahaja tam, kjer živi srečen človek. To pomeni, da zunanji izgled pogosto odraža stanje naših notranjih občutenj. Redko pomislimo, da je koža glavna meja med nami in zunanjim svetom. Zaradi tega dejstva je pomembno, da za svojo kožo poskrbimo kot osnovno linijo zaščite. V Ajurvedski medicini moramo kožo nahraniti s sledenjem spreminjajočih ritmov narave in ji ponuditi nego, ki se prilagaja našim odzivom na stres.
V vseh tretmajih nege obraza imate vključen začetni posvet, v katerem vam priporočamo primerno nego obraza glede na vaš osnovni tip kože. Z malo strokovne pomoči, lahko kožo vzdržuješ s svojo domačo kozmetično nego. 

Pomlajevalna nega obraza

Tretma pospešuje celično obnavljanje kože, kar prepreči staranje in zmanjšuje pojavljanje gub. Tvoja koža bo globinsko očiščena in pridobila bo svoj zdrav in mladosten naravni sijaj ter elastičnost.
Za dolgotrajnejše rezultate vam bo naša kozmetičarka na začetnem brezplačnem posvetu svetovala, kako lahko sami poskrbite za domačo nego obraza. 

SOS nega obraza

Tovrstni tretma priporočamo če ima vaša koža akne, ter je hkrati mastna in utrujena. Pogosto je naša zunanjost odraz tega, kako se počutimo. Če smo podvrženi stresu, se to lahko izrazi kot problematična in občutljiva koža. Neočiščeni mozolji za katere ne poskrbimo sproti, lahko na naši koži pustijo trajna znamenja in brazgotine. S takojšnjim globinskim čiščenjem obraza in upoštevanjem nasvetov se bo tvoja koža počasi povrnila v optimalno stanje in bo bolj odporna na zunanje vplive. 

Klasična nega obraza

Kljub temu, da tvoja koža nima težav ji s klasično nego obraza omogočimo, da ohrani sijoč in zdrav izgled. Tretma povrne tvoji koži izgubljene minerale in vodo, zaradi katerih bo tvoj videz tudi v bodoče popoln.

Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020