× HOME BAZEN IN SAVNE FITNES POSLOVNI PAKETI KOZMETIČNI SALON CENIK KONTAKT
Center dobrega počutja Mijaks se nahaja v ljubljanskih Murglah, predelu, katerega ime je postalo sinonim za razkošnejši predel Ljubljane. Z željo, da ljudem ponudimo prav to razkošje v malem, in v prepričanju, da je kakovostno življenje vseživljensko potovanje, smo pripravili izbrane rituale masaž telesa, fitnes programe, savne in možnost plavanja v 25 metrskem bazenu. V poslovnem in zasebnem svetu, kjer je ogromno stresa potrebujemo eno protiutež. Nekaj kar pozitivno vpliva na naše počutje in zdravje. Prostor, kjer bomo pozabili na vse skrbi in kjer bomo mi najbolj pomembna oseba. Prostor, kjer bo edina osredotočenost naš zaveslaj, tehnika pri dvigovanju uteži ali sproščeno dihanje v savni. Naša misija je postati ta zdrava protiutež.

naše poslanstvo

CDP MIJAKS navdihuje in spodbuja zdrav način življenja skozi raznolike, kakovostne priložnosti za rekreacijo in storitve, ki bodo popestrile um, telo in duha, hkrati pa povečale vseživljenjsko učenje.

naše vrednote

Ustvarjamo okolje, ki ceni, zajema in obogati posameznikov individum, kjer sta vaše dobro počutje in zdravje na prvem mestu.

naše vizija

Dosegati najvišje standarde rekreacije z vključitvijo inovativne tehnologije, dinamičnih programov, ki smo jih pripravili samo za vas.


ODPIRALNI ČASI

Bazen PONEDELJEK - PETEK
6.00-23.00
SOBOTA - NEDELJA
9.00-18.00

Savne PONEDELJEK - PETEK
10.00-23.00
SOBOTA - NEDELJA
10.00-18.00
Bistro Mijaks PONEDELJEK - PETEK
6.00-23.00
SOBOTA - NEDELJA
9.00-18.00
Copyright 2020 CDP Murgle
Izdelava spletnih strani limonet