× HOME BAZEN IN SAVNE FITNES POSLOVNI PAKETI KOZMETIČNI SALON CENIK KONTAKT

INDIVIDUALNI TRENING
FITNES V VODI


Za kaj sploh gre?

5 PREDNOSTI TRENINGA V VODI

Jasna koordinacija;
manj ali skoraj nič bolečin naslednji dan;
konstantni upor;
naravna kompresija;
plovnost.

NAJPRIMERNEJŠA VADBA ZA:

Voda podpira 90% naše telesne teže, kar povzroča manj stresa na sklepe in mišice. To nam dovoljuje, da treniramo bolj intenzivno z manj ali celo brez bolečin. Trening je zato primeren za ljudi, ki potrebujejo lažje obremenitve in krepitev mišic ob rehabilitaciji po poškodbah ali tiste, ki želijo visoko intenziven trening.


SPUSTI PRIČAKOVANJA,
ZAČNI RAZISKOVATI

Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne.

PRIJAVI SE ZDAJ!VODA NAJBOLJŠI MEDIJ:

V vodi se lažje naučimo pravilne izvedbe vaj. Trening v vodi nam omogoča počasnejše gibe, saj ima voda večjo gostoto kot zrak. To nam omogoča počasnejše gibe, saj ima voda večjo gostoto kot zrak. To nam omogoča, da kontroliramo in se zavedamo svojih gibov.

Voda je naravni kompresor. Naša linfa in kri cirkulirata hitreje, pomagata odpraviti toksine iz telesa, kar pripomore k vsesplošnemu boljšemu zdravju.

Pospešeno okrevanje! Globlje kot gremo v vodo, več pritiska se ustvarja, kar dobesedno potisne našo kri iz nog v jedro telesa. Taka močna cirkulacija pospeši okrevanje po napornem treningu z utežmi.

INDIVIDUALNI TRENING V VODI S TRENERJEM HARISOM:

TESTIRANJE = TRENING.

Na začetku me bo predvsem zanimalo, ali imaš kakšne poškodbe iz preteklosti, kakšno je tvoje psiho-fizično stanje in kakšni so tvoji cilji. Poiskala bova tudi morebitna mišična neravnovesja in se s tem izognila poškodbam.

Individualni treningi so zares nekaj posebnega in kar nekaj let sem delal izključno na ta način. Individualni trening je najin čas, v katerem lahko zares poskrbim, da bo vsaka tvoja ponovitev izvedena tehnično brezhibno. Individualne treninge izvajam z začetniki, ljudmi, ki imajo težave s poškodbami, ali takšnimi, ki enostavno želijo, da jih imam ves čas na očeh.

Copyright 2020 CDP Murgle
Izdelava spletnih strani limonet