MASAŽE

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je terapevtska masaža za zmanjševanje celulita in oteklin, preoblikovanje telesa in zmanjševanje obsega telesa. Masaža združuje tehnike maderoterpije in tehnike vakuumske masaže (masaža z uporabo ventuz).

Refleksna masaža stopal

Posamezne točke na dlaneh in stopalih so povezane z določenimi deli telesa (organi, organskimi sistemi) in odražajo stanje posameznih delov. Boleče ali spremenjene cone navadno odražajo slabo odzivnost pripadajočega organa, ki je sprva zgolj energetska in ne pomeni nujno že manifestirane bolezni. S pritiskom na posamezne cone sprožimo odziv (refleks) v ustreznih telesnih delih in uravnotežimo njihovo delovanje, posledično pa delovanje celotnega organizma.

Klasična Švedska masaža

Med različnimi vrstami masaž sodi klasična ali švedska masaža med najbolj poznane v zahodnem svetu. Združuje nekatere Tuina masažne tehnike in  znanja Tradicionalne kitajske medicine v preprost sistem za doseganje dobrega psihofizičnega počutja.

Manualna masaža

Manualna masaža temelji na tehnikah manualne terapije, ki gleda na telo celostno; ne zanima je samo prizadeti del telesa. Cilj terapije je spodbujanje potenciala dolgoročnega samozdravljenja telesa. Manualna terapija je ena najbolj varnih terapevtskih tehnik.

Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020