Manikura in pedikura

Mislite da vaših rok nihče ne opazi? Ob vsakem rokovanju tvoje roke predstavljajo znak človeka, ki skrbi za svoj estetski videz in urejenost. Izberite vašo SPA nego za roke in noge: Ruska manikura, različne vrste pilingov za regeneracijo kože, ter sproščujoče masaže najbolj izpostavljenih delov vašega telesa.

Gelish permanentno lakiranje

Pozabite na vsakodnevno popravljanje okrušenih nohtov. Z gelish nanosom je vaša barva in oblika nohtov obstojna do 3 tedne. Vsak nanos in odstranjevanje laka Indigo potekata brez piljenja nohtne površine. Tovrstna nega ohranja noht zdrav in trden.

Gelish permanentno podaljševanje in lakiranje

Želja po dolgih naravnih nohtih je uslišana. Gelish nanos s šablonami podaljša površino nohta in sledi tvoji edinstveni obliki celotne roke.

Pedikura

Naredi korak k zdravim in urejenim stopalom. Z osnovno nego stopal boste odpravili težave s suho in razpokano kožo na nogah, vraščenimi nohti in kurjim očesom. 

Klasična pedikura

Podari svojim stopalom nego in oskrbo nohtne površine. Z redno klasično pedikuro dolgoročno preprečimo nastanek večjih težav. Z dodano refleksno terapijo stopal bo vaš korak lahkotnejši in vaše telo regenerirano od stopala do glave.  

Spa pedikura

Sproščena in zdrava stopala so pogoj za uspešen dan. Spa pedikura poleg intenzivne masaže in pilinga nog zajema še nego nohtne površine ter lakiranje.

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura je poseben postopek obravnave težjih problematik stopala.Z medicinsko pedikuro dolgoročno zdravimo vraščene nohte, glivične nohte, kurja očesa in otiščance, ter odpravljamo osnovne vzroke, ki privedejo do bolečin in vnetij.

Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020