Naj postane redna aktivnost del vašega vsakdana. 
To se seveda ne zgodi čez noč, saj sta za uspeh potreba čas in želja.

S pomočjo naših individualno prilagojenih programov popeljite svojo postavo, zdravje, počutje in telesne zmogljivosti na višjo raven ter postanite najboljša verzija sebe. Vsak program temelji na preverjenem in znanstveno dokazanem sistemu prilagoditve oziroma oblikovanja vseh 4 stebrov napredka – treningov, prehrane, regeneracije in miselnosti – v vašo korist. 

Naša ekipa trenerjev bo za vas pripravila pravo hitrost doseganja sprememb, ki bo najbolje ustrezala vašemu telesu. Investirajte vase in se prijavite v ta program, spremembe bodo pozitivno vplivale na vas skozi vse življenje. Veselimo se priložnosti, da postanemo del vaše preobrazbe in novega, boljšega življenja.

Vodene vadbe

Funkcionalni trening: Trening za kvalitetnejše življenje. Prepreči posledice sedečega tempa življenja. Vsaka vadba je lahko funkcionalna, vendar ni nujno, da bo taka za vsakogar. S specifično uporabo gibanja, razvijaš gibljivost, moč in kondicijsko pripravo, za kvalitetnejše življenje. Da je vadba res za vsakogar funkcionalna, vaje prilagodimo specifično tvoji telesni pripravljenosti. 


Individualne vadbe s trenerjem

Trenirajte sami ali s svojim trenerjem in si zagotovite maksimalne rezultate.

Spoznajte naše fitnes trenerje

Jan Škufca

Trener fitnesa CDP Mijaks

Jan je mednarodno licenciran osebni trener in prehranski svetovalec z večletnimi izkušnjami ter zagovornik zdravega načina življenja. Ima jasen cilj, pomagati posameznikom, ki si želijo spremembe in jih ob tem s pozitivno naravnanostjo motivirati, da dosežejo svoje zadane cilje v najkrajšem možnem času.

Jan se je v otroštvu ljubiteljsko ukvarjal z različnimi športi, kot sta tenis in borilne veščine. Kasneje je obiskoval tudi fitnes, kjer je s pomočjo trenerja in njegove motivacije shujšal za kar 20kg.

Jan svoje delo jemlje zelo resno in strastno, zato svoje znanje sproti nadgrajuje in ga uspešno prenaša na stranke.

Jan pravi: » Najraje sodelujem z ljudmi, ki imajo pred seboj resne cilje in si želijo konkretnih rezultatov. Prepričan sem, da s svojo pozitivno energijo in široko paleto znanja lahko pomagam prav vsakemu do konkretnih rezultatov! «

Haris Kajtezović

Trener fitnesa CDP Mijaks

Haris ni samo navaden trener, njegovo ime bi lahko bilo tudi življensjki motivator. V sebi ohranja tisto pristno otroško radovednost, z željo biti vseživljenjski učenec, saj se zaveda da novih modrosti nikoli ne zmanjka.


Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020