Nadstandardni plavalni tečaj

Od užitka v plavanju, kot sestavni del vadbe, do visokointenzivnih treningov. Dobro premiišljen in nadzorovan plavalni program omogoča doseganje zastavljenih ciljev in dobrih rezultatov kvalitetno, učinkovito in hitreje.

SKUPINA DO 5 OSEB.

Osnovni plavalni tečaj

Plavanje je najbolj priljubljena in varna oblika rekreacije. Osnovni paket za začetnike ti nudi izkušenega trenerja, ki bo znal oceniti tvoje plavalne veščine, na podlagi katerih te bo umestil v najbolj primerno skupino. Z rednimi meritvami in zabeleženimi rezultati boš pridobil koristne povratne informacije, ki ti bodo služile kot osnova za nadaljno spremljanje napredka.

SKUPINA DO 10 OSEB

Individualni trening plavanja

Dobro premišljen in nadzorovan plavalni program pod vodstvom trenerja 1 na 1, prilagojen le tebi. Motivacija in najboljša izvedba vsakega zavesljaja. Program omogoča, da boš s pomočjo strokovnega pristopa zastavljene cilje in napredek v rezultatih dosegel v najkrajšem možnem času.

Individualno 1 na 1 s trenerjem

Vodene vadbe v bazenu

Vodeno vadbo v bazenu izvajamo v vodi, kar nam omogoča, da nabor različni vodenih vadb, kot so vaje za ravnotežje, vaje proti osteoporozi (in za starejše), vaje za hujšanje in vaje za zdravo hrbtenico združimo v celovito vadbo brez težkih obremenitev na sklepe, mišice in vezivna tkiva. Dobro premišljen in nadzorovan plavalni program pod vodstvom trenerja, ti omogoča doseganje zastavljenih ciljev in dobrih rezultatov  kvalitetno, učinkovito in hitreje.


Prosta rekreacija v bazenu

Potopi se v svojo dobro počutje. Plavaj, vadi, sprosti se v 25 dolgem bazenu z dvema tekmovalnima progama. Lahko izbiraš med kartami, ki omogočajo posamezni obisk ali se včlaniš v klub CDP in pridobiš možnost koriščenja cenejše mesečne karte ali celoletne karte. Plavalne proge omogočajo tekmovalno merjenje časa, ki se prikazuje na digitalne zaslonu.

Spoznajte naše trenerje

Urša Vadnjal

Urša je trenerka in sodnica plavanja, ter trenrka celostne kondicijske priprave. Zagovarja zdrav in razumen način treniranja. Njenemu strokovnemu znanju zaupajo tudi vrhunski plavalci in triatlonci.

Ana Ruf

trenerka plavanja, inštruktorica vodenih vadb v bazenu in fitnesu,  študentka kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani. Delo, ki je opravljeno z veseljem in dobro voljo do ljudi, odlikuje dobrega inštruktorja in trenerja. Pomen besede fitnes lahko pretvorimo v moje domovanje izkušenj, na področju treniranja in preobrazbi ljudi. Moj moto je ne samo, da sama postanem najboljša različica sebe, ampak tudi, da na kakršenkoli način lahko pomagam vam, da postanete najboljša različica samega - sebe.


Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020