Otroški začetni ali nadaljevalni tečaj

Če vaš otrok še ne uživa v vodi, jo bo zagotovo vzljubil na našem tečaju. Zakaj?

Naš tečaj ni samo poučen, ampak tudi zabaven. Učimo se tako prilagoditve na vodo kot osnovnih plavalnih tehnik in pa kar je zelo pomembno, a velikokrat pozabljeno, varnega plavanja.

Naša prednost: tečaj poteka v manjših skupinah.

SKUPINA DO 5 OSEB NA PROGO.

Intenzivni začetni plavalni tečaj

Plavanje je najbolj priljubljena in varna oblika rekreacije.  

Strukturiran in izbran program za vsakega posameznika, ne glede na tvojo starost in fizično pripravljenost, cilj skupine je osvojitev osnovne plavalne tehnike. Izkušen trener vsako uro analizira napredek in ga ovrednoti glede na tvojo realizacijo, ter sproti prilagaja načrt vadbe.

SKUPINA DO 8 OSEB.

Vodena vadba

Se preprosto želiš počutiti FIT in funkcionalno v svojem telesu?

Program vadbe je sestavljen iz treninga v vodi in treninga v fitnesu. Vsaka vadbena enota v fitnesu in bazenu je sestavljena iz ogrevalnega dela, vaj za moč, ter intervalnega dela, glede na vašo fizično pripravljenost.

Vodeno vadbo v bazenu izvajamo v vodi, kar nam omogoča, da nabor različni vodenih vadb, kot so vaje za ravnotežje, vaje proti osteoporozi (in za starejše), vaje za hujšanje in vaje za zdravo hrbtenico združimo v celovito vadbo brez težkih obremenitev na sklepe, mišice in vezivna tkiva. Dobro premišljen in nadzorovan plavalni program pod vodstvom trenerja, ti omogoča doseganje zastavljenih ciljev in dobrih rezultatov  kvalitetno, učinkovito in hitreje.


Nadaljevalni tečaj

Struktoriran in nadaljevalni program, če želiš napredovati v zahtevnejše tehnike, kravl, delfin in prsno. Program je primeren zate, ko že imaš osvojeno osnovno tehniko plavanja.  Trener vsako uro analizira tvoj napredek in ga ovrednoti glede na opravljeno realizacijo, ter sproti prilagaja načrt vadbe.

SKUPINA DO 5 OSEB na progo.

Prosta rekreacija v bazenu

Potopi se v svojo dobro počutje. Plavaj, vadi, sprosti se v 25 dolgem bazenu z dvema tekmovalnima progama. Lahko izbiraš med kartami, ki omogočajo posamezni obisk ali se včlaniš v klub CDP in pridobiš možnost koriščenja cenejše mesečne karte ali celoletne karte. Plavalne proge omogočajo tekmovalno merjenje časa, ki se prikazuje na digitalne zaslonu.

3 OSEBE NA PROGO

Individualni trening plavanja

Dobro premišljen in nadzorovan plavalni program pod vodstvom trenerja 1 na 1, prilagojen le tebi. Motivacija in najboljša izvedba vsakega zavesljaja. Program omogoča, da boš s pomočjo strokovnega pristopa zastavljene cilje in napredek v rezultatih dosegel v najkrajšem možnem času.

Individualno 1 na 1 s trenerjem

Be - Iron

Struktoriran in zahtevnejši program, ko imaš izpopolnjene tehnike - prasno plavanje in kravl. Učni načrt je zgrajen za pridobitev kondicije in napredek pri sami hitrosti in vzdržljivosti plavanja. Struktura vadbe temelji na bazi intervalov oziroma visokointenzivnega treninga.

PROGRAM NI PRIMEREN ZA ZAČETNIKE!

SKUPINA DO 8 OSEB

Spoznajte naše trenerje na bazenu

Ana Ruf

Diplomantka kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani, vaditeljica plavanja in inštruktorica vodenih vadb v bazenu in fitnesu. Delo, ki je opravljeno z veseljem in dobro voljo do ljudi, odlikuje dobrega inštruktorja in trenerja.  Moj moto je ne samo, da sama postanem najboljša različica sebe, ampak tudi, da na kakršenkoli način lahko pomagam vam, da postanete najboljša različica samega - sebe.

Neža Hočevar

Študentka kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani, do strokovnega znanja me ni pripeljala samo fakulteta, temveč težko pridobljene izkušnje vrhunskega športa, saj sem že od malih nog stremela k vrhunskemu rezultatu v plavanju in triatlonu. Redni treningi in trda disciplina sta me popeljali, do razumevanja in pravilne vspodbude vseh ljudi, ki se želite v svoji koži počutiti zdravo in športno.  Zapomnite si, trening ni le trdo garanje, temveč kvalitetna zabava.


Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020