Naj postane redna aktivnost del vašega vsakdana. 
To se seveda ne zgodi čez noč, saj sta za uspeh potreba čas in želja.

S pomočjo naših individualno prilagojenih programov popeljite svojo postavo, zdravje, počutje in telesne zmogljivosti na višjo raven ter postanite najboljša verzija sebe. Vsak program temelji na preverjenem in znanstveno dokazanem sistemu prilagoditve oziroma oblikovanja vseh 4 stebrov napredka – treningov, prehrane, regeneracije in miselnosti – v vašo korist. 

Naša ekipa trenerjev bo za vas pripravila pravo hitrost doseganja sprememb, ki bo najbolje ustrezala vašemu telesu. Investirajte vase in se prijavite v ta program, spremembe bodo pozitivno vplivale na vas skozi vse življenje. Veselimo se priložnosti, da postanemo del vaše preobrazbe in novega, boljšega življenja.

Vodene vadbe

Funkcionalni trening: Trening za kvalitetnejše življenje. Prepreči posledice sedečega tempa življenja. Vsaka vadba je lahko funkcionalna, vendar ni nujno, da bo taka za vsakogar. S specifično uporabo gibanja, razvijaš gibljivost, moč in kondicijsko pripravo, za kvalitetnejše življenje. Da je vadba res za vsakogar funkcionalna, vaje prilagodimo specifično tvoji telesni pripravljenosti. 

PBS Body tehnika: Skupaj do odličnega počutja, brez bolečin. Vadba, ki s svojo raznolikostjo poskrbi, da telovadba postane inteligenten sistem, ki ozavešča, uči in postavlja kvalitetne temelje zdravega, funkcionalnega telesa. V kolikor si želiš športno formirano in zdravo telo, si našel pravo vadbo.


Individualne vadbe s trenerjem

Trenirajte sami ali s svojim trenerjem in si zagotovite maksimalne rezultate.

Spoznajte naše trenerje

Lili Drčar

Inštruktorica funkcionalnega treninga

Po zaključku kariere biatlonke, Lili ostaja predana športu s ciljem predajati svoje izkušnje, ki jih je v 15 letih pridobila kot članica slovenske biatlonske reprezentance. Svoje znanje je dopolnjevala na izobraževanjih Spinninga v Sloveniji in Ameriki. Naziv strokovnega delavca v športu pa ji je prinesel še dodatna znanja za sestavo treningov, izdelanih po meri posameznika.

Barbara Tavčar

Master body inštruktorica

"Športu/gibamnju sem predana že celo življenje. Življenjske situacije me počasi učijo, da je najboljša pot takrat, ko uspem poslušati in slišati svoje srce. Verjamem, da mi to vedno bolje uspeva. V letu 2003 sem se prvič srečala z body tehniko, ne da bi se zavedala, kako zelo mi bo spremenila življenje."

Haris Kajtezović

Trener fitnesa CDP Mijaks

Haris ni samo navaden trener, njegovo ime bi lahko bilo tudi življensjki motivator. V sebi ohranja tisto pristno otroško radovednost, z željo biti vseživljenjski učenec, saj se zaveda da novih modrosti nikoli ne zmanjka.


Vse pravice pridržane! CDP Mijaks ©2020